Web development

Bij DZMEDIA bent u altijd op de juiste plek als het gaat om een website te laten bouwen en online te laten plaatsen. Ook is het altijd moeilijk om een betrouwbaar en vriendelijk persoon te vinden waarmee je samen op zee kan gaan bij zulke projecten. Daarom krijgt u in deze pagina meer informatie over hoe uw website binnen een korte termijn online staat en ook nog voor een voordelig tarief.

Afspraak maken +31611838539

De procedure in zes stappen

Stap 1 | Contact opnemen

Als u zover bent met uw beslissing, kunt u altijd contact opnemen met ons en wij zullen vragen om een briefing te geven. Zodat er meteen onderzoek erop wordt gedaan. Als laatste zullen we ook een afspraak maken, na een week na ons telefonisch gesprek.

Stap 2 | Design bespreken

Bij deze bespreking zult u drie voorstel gepresenteerd worden zodat u vrij bent in het kiezen van uw favoriete website design. Zodra de keuze is gemaakt krijgt u van ons een factuur toegestuurd per mail waarin wat we hebben overlegd en hoeveel het gaat kosten.

Stap 3 | Bouwen

Als de betaling is gelukt. Dan zal er meteen gewerkt worden aan uw nieuwe website indien nodig zal de content van uw oude website verplaatst worden. Dit zal hooguit een maand duren.

Stap 4 | Voortgangsgesprek

In de tussentijd zal u gevraagd worden om een afspraak te maken voor een gesprek om te laten zien hoe ver wij zijn met uw project. Mocht het handiger vinden kunnen we deze stap heen en weer kunnen mailen.

Stap 5 | Puntjes op de “i”

Als alles is goedgekeurd zullen wij uw website finetunen en de laatste informatie per mail doorgeven zoals accountgegevens.

Stap 6 |  HOERA ! Website Online

Als er geen veranderingen is geweest bij stap 4 zal uw website binnen 5 a 6 weken online staan. De tijd hangt puur af van de hoeveelheid content er moet worden verhuist of geplaatst.

Afspraak maken +31611838539

Partners