Projecten

Content Inventarisatie

Hierbij laat ik een herontwerp zien van een bestaand website: sportenfitnesscenter. De website moest worden voorzien van een nieuwe SEO-content. Deze content moest de doelgroep aanspreken en activeren om lid te worden wanneer zij de site bezochten. Daarnaast moest de website ook vindbaar zijn op zoekmachines zoals google.

WOW Air Verhalen

In het tweede jaar moest ik een volledige website bouwen. Hierbij werd kritisch gekeken naar de vormgeving, front-end (HTML5 Syntax en CSS3 met slimme selectoren), responsieve design en het gebruik van Design Patterns.

OBA Bibliotheek App | Prototype

Voor  de OBA- bibliotheek in Amsterdam heb ik een prototype- app gemaakt. De doelgroep van deze opdracht waren kinderen van 10 jaar tot met 14 jaar. De gebruiker moest door middel van deze app zijn boek kunnen reserveren, zien of het boek geleend kon worden en of die stuk was. Deze prototype voorziet van een geïnnoveerde en interactieve schermen.

Jordaan in de polder

Dit was mijn eerste website die ik voor een klant had gemaakt. Jordaan in de polder, een festival website die in Lelystad elk jaar plaats vind.  

Poster

Voor bar wisse heb ik de opdracht gekregen om een unieke en gepersonaliseerde poster te maken voor koningsdag en nacht.

iClicks | Online banners

Voor iClicks kreeg ik de opdracht om een huisstijl aan te maken met visitee kaartjes, brief papier en folder-map design te maken. Daarnaast ook promotie materiaal als online beanners. 

Referencies

Partners